Lettergrootte
MIJN WALDECKER LAND

accomodatie

van:
ann:
Persoons:

evenementen

Evenementen van:
tot:

mijn vakantierugzack

zoeken

U bevindt zich hier: Vakantiethema’s / Fietsen
Die Radfahrregion

De fietsregio

Geniet van het fietsparadijs Waldecker Land! Talrijke goed aangegeven fietspaden leiden u door idyllische landschappen. Het aanbod aan fietspaden is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen iets, van gezinnen met kinderen tot wielrenners en mountainbikers.
meer

Movelo-regio Noord-Hessen

Movelo-regio Noord-Hessen

Een elektrische fiets ingewikkeld? Welnee, iedereen kan ermee omgaan: huren, erop gaan zitten en rijden maar! Voor de elektrische movelo-fiets geldt geen leeftijdsbeperking en er is geen gecompliceerde gebruiksaanwijzing. Met een volle accu kunt u, al naar gelang de gekozen motor ondersteuning en de aard van het landschap circa 25-40 km rijden, zodat ook langere tochten mogelijk zijn.
In het Waldecker land 12 verhuur en batterij Exchange stations, van welke 2 pure verhuur-stations zijn 3 zuivere batterij uitwisselen stations en 7 verhuur en Akkuwechselstation. De fietsen zijn zo goed als nieuw en worden prima onderhouden. Huren is bovendien niet duur (per dag ca. € 18,00).
meer

Mountainbiking / Bike-Arena Sauerland

Mountainbiking / Bike Arena Sauerland

Mountainbiking heeft in Willingen een traditie, vele eenzame trails en kilometerlange macadamwegen bieden veel plezier bij het biken.

Een hoogtepunt van Bike Arena Sauerland is ongetwijfeld het ongekend veelzijdige netwerk van fietspaden. Downhill-fietsers, mountainbikers, racefietsers en fietsende gezinnen zien hun dromen uitkomen dankzij een perfecte mix van prachtige Singletrails, hoogtemetersverslindende Up- und Downhills.
meer

Fietsvriendelijke bedrijven

Deze bedrijven zijn goedgekeurd op basis van de door de ADFC (Algemene Duitse Fietsclub) ontwikkelde kwaliteitscriteria, die zijn afgestemd op de speciale behoeften van fietsers. Deze fietsvriendelijke bedrijven kunt u ter plaatse herkennen aan het logo “Bett & Bike”.
meer

Radfahrfreundlicher Betrieb,Vöhl,Oberorke,Freund,Mountainbiking, Sport, Wellness

Mountainbiken in en rond Oberorke

Trekkingbikers, sportbikers, racefietsers en vrijetijdsfietsers kunnen rondom Vöhl-Oberorke en het Waldecker Land stevig op de pedalen staan. www.hotelfreund.de

Fietsverhuur Seeblick Waldeck

Fietsverhuur Seeblick Waldeck

Ca. 70 fietsen beschikbaar. Bijna alle fietsen met mand. U ontvangt sloten, gereedschap, reparatieset, bandenpechspray en bij slecht weer een regenjas. Dames-/herenfiets € 7-11, kinderfiets tot 22 inch € 6 / vanaf 24 inch € 7, fietskar € 9. Bij reservering voor 7 dagen betaalt u slechts voor 5.
tel. +49 (0)5623 / 973894

Brochures bestellen
Leef in het Waldecker Land
gehouden van onderwerpen
 

Informatie over het Waldecker Land bij u thuis in de brievenbus of direct hier online bekijken!

Bookmark
Publocity-Pixel