Vakantie-advies en uw contactpersonen

Het is onze grootste wens dat u zich bij ons in het Waldecker Land thuis voelt. Daarom doen wij alles om ervoor te zorgen dat u de meest waardevolle dagen van het jaar naar wens kunt doorbrengen.
Wij, het team van de Touristik Service Waldeck-Ederbergland GmbH, willen u daarbij begeleiden. Beschouw ons als partner en in die hoedanigheid voelen wij ons ervoor verantwoordelijk, dat u uw vakantie doorbrengt precies op de manier zoals u dat wenst.

Klaus-Dieter Brandstetter, directeur

Als directeur van de Touristik Service Waldeck-Ederbergland GmbH doe ik in eerste instantie mijn best om de voordelen van het Waldecker Land aan u over te brengen en u voor uw vakantie bij ons een maximum aan ontspanning te bieden. Dit is voldoende stimulans voor mij en voor het hele team om creatieve ideeën te ontwikkelen. Ik ben verantwoordelijk voor de complete marketingcommunicatie en productontwikkeling en voor de samenwerking van alle dienstverleners in de toeristische sector van het Waldecker Land. U mag er zeker van zijn, dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen, dat u geniet van uw verblijf bij ons en steeds graag terugkeert. Vanuit dit oogpunt wens ik alle gasten en bezoekers in het  Waldecker Land een fantastische vakantie toe.


tel. +49 (0) 5631 / 954 357
Stuur een e-mail

Birgit Emde, assistente van de directie

U kunt met mij contact opnemen, wanneer u het Waldecker Land wilt leren kennen. Ik ben bij ons de vrouw, die u hartelijk ontvangt. Wanneer u informatie wenst over de vakantieregio tussen de Eder en de Diemel, adviseer ik u graag en stuur ik u de desbetreffende brochures. Het administratieve werk van onze GmbH behoort tot mijn taken.


tel. +49 (0) 5631 / 954 359
Stuur een e-mail

Susanne Fobbe, marketing / internet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met de presentatie van de vakantieregio Waldecker Land op internet. Ik vind het belangrijk dat de toeristische informatie altijd actueel is. Daarnaast ben ik uw contactpersoon als u meer wilt weten over adverteren via onze site, bijvoorbeeld als u een all-inaanbieding op de site wilt zetten of uw bedrijf wilt presenteren. Hebt u informatie die op internet moet komen te staan, neem dan contact met mij op, ook als het om online-marketing of de internetstatistieken gaat. Tevens ben ik uw contactpersoon voor ons online-bedrijfstijdschrift "TS Info-Ticker“.

tel. +49 (0) 5631 / 954 360 (maandags, dinsdags en donderdags)
Stuur een e-mail

Gabriele Garthe, travel agent

Mijn takenpakket is zeer afwisselend en veelzijdig. Ik ben uw contactpersoon voor als u vragen hebt over het vakantietijdschrift Waldecker Land of als u een online-bestelling in onze shop op www.waldecker-land.de hebt gedaan. Daarnaast beantwoord ik de telefoon en help ik mijn collega’s waar ik kan.
Ik wens u een ontspannen, fijne vakantie in het Waldecker Land.

tel. +49 (0) 5631 / 954 362
Stuur een e-mail 

Michaela Kuhnhenn, Kwaliteitsmanagement

Een goed contact met de accommodatie-aanbieders en vrijetijdsvoorzieningen in het Waldecker Land ligt ons na aan het hart. In het kader van het kwaliteitsmanagement houd ik mij bezig met kwaliteitsontwikkeling en kwaliteitsborging. Ik bied de bedrijven advies en productontwikkeling. Ook houd ik mij bezig met de classificatie van overnachtingsadressen en de certificatie van wandelvriendelijke bedrijven.
Mocht uw vakantie onverhoopt niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, neem dan contact met mij op.
Tevens ben ik uw contactpersoon voor alle vragen op het gebied van gastenstatistiek.


tel. +49 (0) 5631 / 954 364
Stuur een e-mail

Britta Schumann, Vakmedewerker toerisme

Het Waldecker Land is een bijzonder gebied. Het dichtbegroeide middelgebergte wordt afgewisseld door uitgestrekte waterlandschappen, historische vakwerkstadjes en uitstekende fiets- en wandelpaden – onze regio biedt de ideale voorwaarden voor een geslaagde vakantie. Het behoort tot mijn taken om u nader kennis te laten maken met al dit moois, hetzij in de vorm van persberichten, hetzij door mee te werken aan onze folders en brochures.

tel.  +49 (0) 5631 / 954 274Stuur een e-mail