Groepsverblijven / jeugdherbergen

Jeugdherbergen
Jeugdherbergen zijn zeer geschikt voor schoolreisjes en werkweken, voor vergaderingen en cursussen, voor groepen, individuele reizigers en families.

Hier vindt u informatie over jeugdherbergen in Hessen.

Jeugdherberg Hessenstein
De middeleeuwse burcht Hessenstein ontstond in de 14e eeuw. In 1922 werd de burcht de eerste jeugdherberg van Hessen. Hij werd in 2008 gemoderniseerd en heropend.
Web: Jeugdherberg Hessenstein

Sport- natuur- en avonturencamp aan de Edersee

Het in 2006 geopende terrein ligt in het idyllische Breitenbachtal bij Vöhl-Harbshausen op de oever van de Edersee. Het is een ideale locatie voor de meest uiteenlopende groepen en biedt plaats aan 142 gasten.
Web: Sport- natuur- en avonturencamp aan de Edersee

Ferienzentrum Albert Schweitzer
Web: www.ferien-edersee.de

Jeugdherberg Hohe Fahrt
De jeugdherberg Hohe Fahrt aan de Edersee ligt direct op de noordoever van de Edertal-stuwdam bij Vöhl-Asel. De jeugdherberg bestaat uit een groot hoofdgebouw dat onderverdeeld is in 4 huizen met daarbij 29 houten huizen.
Web: Jeugdherberg Hohe Fahrt aan de Edersee

Jeugdherberg Waldeck aan de Edersee
De jeugdherberg Waldeck ligt direct aan de Edersee onder de burcht Waldeck. Op het terrein bevindt zich een indianendorp met een afgescheiden activiteitenterrein. Hier bieden wij programma's aan voor schoolklassen en families.
Web: Jeugdherberg Waldeck aan de Edersee

Jeugdherberg Korbach
De jeugdherberg Korbach ligt vlak bij de oude binnenstad van Korbach, omringd door een parkachtig bosgebied. Het is ideaal voor ontspannen wandelingen en spannende ontdekkingstochten in de omgeving.
Web: Jeugdherberg Korbach

Jeugdherberg Willingen
Aan de rand van het natuurpark Diemelsee in Hessen, in Schwalefeld, direct aan de Uplandsteig, ligt de jeugdherberg Willingen.
Web: Jeugdherberg Willingen

meer