Vakantieadvies en uw contactpersoon

Wij willen niets liever dan dat u zich bij ons in het Waldecker Land thuis voelt. U vindt terecht, dat de belangrijkste periode van het jaar voor u zorgeloos en naar wens hoort te verlopen.
Wij, het team van Touristik Service Waldeck-Ederbergland GmbH, willen u hierbij helpen. Voor u zijn wij uw partner, en we beschouwen het als onze taak ervoor te zorgen dat u bij ons uw ideale vakantie beleeft.

Klaus Dieter Brandstetter, directeur
Als directeur van de Touristik Service Waldeck-Ederbergland GmbH beschouw ik het als mijn belangrijkste taak u te overtuigen van de voordelen van het Waldecker Land, en u het maximale vakantieplezier te bieden. Reden genoeg voor mij en mijn team om allerlei creatieve ideeën te bedenken. Ik ben verantwoordelijk voor de volledige marketingcommunicatie en productontwikkeling alsook voor de samenwerking tussen alle spelers binnen de toeristische sector van het Waldecker Land.
Tel. + 495631 954 1357
E-Mail: brandstetter(at)waldecker-land.de

Corinna Dilling, Verkoopmedewerkster Toerisme en Vrije Tijd (momenteel met ouderschapsverlof tot januari 2025), vertegenwoordigd door Olga Schwarz
Als u meer wilt weten over het Waldecker Land, kunt u graag contact met mij opnemen. Ik ben degene die u bij binnenkomst van harte welkom heet. Wanneer u meer wilt weten over de vakantieregio tussen Eder en Diemel, geef ik u graag advies en stuur u de juiste folders toe. Ook het administratieve gedeelte van onze GmbH behoort tot mijn takenpakket. Ook ben ik uw contactpersoon voor alle vragen over gasten-statistieken.
Tel. +49 5631 954 1359
E-Mail: dilling(at)waldecker-land.de

Susanne Fobbe, Marketing / Internet
Mijn belangrijkste taak is de presentatie op internet van de vakantieregio Waldecker Land. Ik vind het heel belangrijk dat de toeristische informatie altijd actueel is. Daarnaast ben ik ook uw contactpersoon voor uw reclame-mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het plaatsen van arrangementen of voor bedrijfspresentaties en dergelijke.
Tel. +49 5631 954 1360
E-Mail: fobbe(at)waldecker-land.de

Gabriele Garthe, reisadviseur
Als geschoolde medewerker voor het reizigersverkeer sta ik dienstverleners en gasten bij vragen altijd graag ter beschikking.
O.a. het onderwerp “fietsen” heeft hierbij mijn speciale aandacht. Hierbij hoort ook het onder de aandacht brengen van de fietsregio Waldecker Land op fietskaarten, in reisgidsen en op het internet. Verder ben ik uw contactpersoon voor vragen over het online boekingssysteem “wild-east” of als u een accommodatie wilt boeken in het mooie Waldecker Land.
Tel. +49 5631 954 1362
E-Mail: garthe(at)waldecker-land.de

Michaela Kuhnhenn, kwaliteitsmanagement
We vinden het heel belangrijk om goede contacten te onderhouden met de gastgevers en vrijetijdsinrichtingen in het Waldecker Land. Binnen het kwaliteitsmanagement houd ik me bezig met kwaliteitsontwikkeling en kwaliteitsborging. Ik dien gastgevers van advies en ben hierbij ook behulpzaam bij de productontwikkeling, doe de classificering van de gastenverblijven en de certificering van bedrijven die zich toeleggen op wandelactiviteiten.
Tel. +49 5631 954 1364
E-Mail: kuhnhenn(at)waldecker-land.de

Britta Schumann, vakvrouw toerisme
Het Waldecker Land is een unieke omgeving. Dichtbeboste hellingen van het middelgebergte, afgewisseld met uitgestrekte watervlaktes, historische vakwerkstadjes, een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden: onze streek biedt de ideale voorwaarden voor een geslaagde vakantie. Het is mijn taak u te vertellen wat die voordelen zijn, bijvoorbeeld met behulp van de gastenkrant “Happy Info”, het “Urlaubsmagazin” (vakantiemagazine) en de “Erlebnisführer” (avonturengids).
Tel. +49 5631 954 1274
E-Mail: schumann(at)waldecker-land.de

meer