BIKE Festival Willingen

20 tot 22 mei 2022

Belangrijke informatie:
Nadat het fietsfestival vanwege de coronapandemie was uitgesteld van mei naar augustus en vervolgens naar oktober 2020, werd de datum 28 tot 30 mei 2021 aangekondigd, maar ook deze datum wordt weer uitgesteld.
Nu vindt het festival plaats van 20 tot 22 mei 2022!

Bezoek eens een van de grootste festivals, het "BIKE Festival", in Willingen. Ongeveer 35.000 bezoekers duiken hier in de wereld van de MTB. Het festivalterrein ligt vlak voor het station van de Ettelsberg-kabelbaan.

Het BIKE Festival Willingen is bezig geleidelijk aan uit te groeien tot de plek waar sterren, hoogtepunten, nieuws, trends en ontwikkelingen, merken en producten worden gepresenteerd die te maken hebben met mountainbikes.
Bijna alle fietsen kunnen worden uitgeprobeerd op de paden en wegen van het mooie Sauerland. Behalve gratis toegang tot het terrein kan de bezoeker rekenen op 3 dagen actie, amusement, evenementen, en ongeveer 1300 exposanten.

Een eigen testparcours en een eigen freerideroute nodigen fans uit de fietsen zelf te proberen en te ervaren. Het bikepodium biedt ruimte aan modeshows, prijsuitreikingen, interviews en natuurlijk ook muziek.

Meer informatie en het programma van het BIKE festival vindt u op de website van de organisatie.

meer

Dit mag u niet missen

Hierbij past

  • Das Bike-Festival in Willingen bietet zahlreiche Shows

    Video: Bike-Festival 2015