35e Arolser Barokfestival

25 tot 29 mei 2022

Bad Arolsen nodigt u ook dit jaar weer uit voor het Arolser Barokfestival. De barokke stad, in het aantrekkelijke Waldecker landschap, het schitterende slot met zalen met een fantastische akoestiek, en de prachtig bewaard gebleven huizen vormen samen als het ware een soort totaalkunstwerk. De hele stad ademt nog een barokke sfeer. Die sfeer wordt jaarlijks tijdens het Barokfestival nieuw leven ingeblazen en gekoesterd.

Het Barokfestival van Arolsen is sinds jaar en dag een hoogtepunt op de Duitse festivalkalender en wordt – zonder uitzondering - al sinds 1985 elk jaar georganiseerd.

Sinds 2009 staat het festival onder de artistieke leiding van Prof. Dorothee Oberlinger, directeur van het Institut für Alte Musik aan het Mozarteum in Salzburg en meervoudig winnaar van de ECHO Klassikprijs.

Ook dit jaar kunnen bezoekers van het Barokfestival, behalve de concerten, ook een uitgebreid aanvullend programma bezoeken, met danssprookjes, rondleidingen, cabaret en nog veel meer.Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij het toeristenbureau van Bad Arolsen, bij alle voorverkooplocaties van ReserviX, en via de onderstaande link.

Informatie en toegangskaarten:
Touristik-Service Bad Arolsen
Große Allee 24
34454 Bad Arolsen
Tel. +49 5691 801 233
Fax +49 5691 801 238
E-Mail: barockfestspiele‎(at)bad-arolsen.de
Web: www.arolser-barockfestspiele.de 

meer

Dit mag u niet missen

Hierbij past

  • Porschetreffen auf dem Innenhof vom Barockschloss in Bad Arolsen anlässlich der Barockfestspiele.

    Video: Zondag van de barok