Altstadt-Kulturfest Korbach

4 tot 7 juli 2019

Korbach nodigt u uit voor het grootste feest van het jaar.

Korbach kijkt al weer uit naar het “Feest der feesten”. Ook in 2019 zijn er op de feeststraat tussen de Nicolaikerk en de Kilianskerk weer allerlei optredens. Er is voor elk wat wils: Wat staat u te wachten bij het Altstadt-Kulturfest in Korbach?
De actieve podia staan in Weindorf, op de Obermarkt, op het plein voor het raadhuis, op het plein voor het museum en bij het openluchttheater.

It's time to party, wanneer de bands de bezoekers in feeststemming brengen. De afgelopen jaren was er niet alleen ruimte voor rock, pop, schlagermuziek, blues, folk of zelfs melodieuze power metal, maar ook voor kleinkunst, cabaret en stand-upcomedy.

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Van de geliefde Bratwurst tot de specialiteiten van de culinaire Schlemmermarkt op de Obermarkt, iedereen kan hier iets vinden om de lekkere trek te stillen. Kraampjes met ambachtelijke producten, kunstnijverheid en snoepgoed, straatmuzikanten en meer maken het slenteren over de feeststraat tot een waar genoegen.

Meer informatie
Tourist-Information (Toeristische informatie)
Stechbahn 2
34497 Korbach
Tel. +49 5631 53232
Fax +49 5631 53200
E-Mail: tourismus@korbach.de
Web: www.hansestadt-korbach.de

meer

Dit mag u niet missen

Hierbij past

  • Buntes Treiben vor dem Rathaus während des Altstadt-Kulturfestes in Korbach

    Video: Altstadt-Kulturfest in Korbach