Literarischer Frühling (Herbst) in het land van de gebroeders Grimm

6 tot 15 november 2020

Het zesde literatuurfestival in het land van de gebroeders Grimm met bekende schrijvers en boeiende spelers.

De datum van 27 april tot 5 mei 2020 is geannuleerd vanwege de corona-pandemie! Van 6-11 tot 15-11-2020 vindt opnieuw de Literarischer Frühling plaats in het land van de gebroeders Grimm.

Bekende schrijvers, acteurs en presentatoren zullen opnieuw hun opwachting maken en vormen een aanvulling op de tientallen lezingen, forums, presentaties en workshops.

Net zoals in voorgaande jaren zal er opnieuw een inofficiële lezing zijn, verschillende leesdiners en lezingen “op authentieke plaatsen”. De kaartverkoop zal in december beginnen, aangezien de toegangskaarten voor de Literarischer Frühling een populair cadeautje zijn voor onder de kerstboom.

De “Literarischer Frühling in der Heimat der Brüder Grimm” (Literaire lente in het land van de gebroeders Grimm) wordt sinds 2012 in het Waldecker Land georganiseerd.

Ook in 2020 staat het grote literaire evenement van Noord-Hessen weer onder auspiciën van acteur Mario Adorf en schrijver Friedrich Christian Delius.
De organiserende hotels Die Sonne Frankenberg, Schloss Waldeck, het Schloss Friedrichstein en het Landhaus Bärenmühle nodigen u opnieuw uit voor een bezoek aan Frankenberg, Waldeck, Bad Wildungen en Frankenau-Ellershausen.
Het festival wordt financieel, ideëel en materieel gesponsord door een twintigtal bedrijven en instellingen uit de regio.

De agenda en overige informatie zijn te vinden op de website www.literarischer-fruehling.de

meer

Dit mag u niet missen

Hierbij past

  • Mario Adorf bei einer Filmpremiere in Frankenberg (Eder) im Rahmen des Literarischen Frühlings 2015

    Video: Filmpremière