9uurTocht met de Ettelsberg-kabelbaan

Tocht met de Ettelsberg-kabelbaan

Begin de dag in Willingen. Een blik van bovenaf op dit bruisende stadje is echt de moeite waard. Reis op uw gemak met de kabelbaan naar het hoogste punt van Willingen, de Ettelsberg. U hebt vast ook nog wel tijd voor een bezoek aan Siggi's Hütte.

More Infos
11uurBezoek aan het residentieslot in Bad Arolsen

Bezoek aan het residentieslot in Bad Arolsen

Bekijk tijdens een rondleiding de indrukwekkende vertrekken van dit slot. De stenen zaal met prachtig stucwerk en plafondschilderingen, de Paltische kamer, de Alhambra - een huwelijksgeschenk van prinses Helena van Nassau (de moeder van koningin Emma), de witte zaal met schilderijen van Tischbein, Meytens en Aldegrever, de muzieksalon, de witte empiresalon, de rode en blauwe salon en de kamer van de kroonprins.

More Infos
14uurTocht met de Rederij Edersee

Tocht met de Rederij Edersee

In het seizoen zijn er regelmatige lijndiensten en worden er rondvaarten aangeboden. Ook kunt u aan boord eten en buiten op de verschillende deks genieten van de rondvaart over het meer.

More Infos
16uurWildtierPark Edersee

WildtierPark Edersee

Een beetje beweging doet een mens goed. Geniet van een wandeling door het park en observeer ondertussen de dieren. Hier vindt u ook een van de mooiste uitkijkpunten van de regio – tegen de adembenemende achtergrond van slot Waldeck.

More Infos
19uurHistorische oude binnenstad van Frankenberg

Historische oude binnenstad van Frankenberg

Het raadhuis met zijn 10 torens moet u tijdens uw wandeling door dit vakwerkstadje hebben gezien. Overal sporen van de geschiedenis – alsof je teruggaat in de tijd. Ga tot slot naar een van de horecagelegenheden in Frankenberg en laat u verwennen met een typisch regionaal gerecht.

More Infos
loading

Vakantietips van deskundigen