WillingenTipLagune-Avonturenbad Willingen

Lagune-Avonturenbad Willingen

In dit lagune-avonturenbad is voor iedereen wat te beleven! In totaal is er 1200 m2 waterplezier. Er zijn twee binnenbaden, die verbonden zijn met een buitengedeelte, een lagune, een therapeutisch bewegingsbad, een ruim opgezet saunalandschap, een glijbaanpark en voor de allerkleinsten een kinder-poedelparadijs!

More Infos
WillingenTipWild- en Freizeitpark Willingen

Wild- en Freizeitpark Willingen

Een leuk uitje voor het hele gezin. Hier vindt u een wildpark met hoefwild, exotische dieren en roofdieren. Elke dag worden indrukwekkende en informatieve roofvogelshows gehouden (behalve in februari). Verder is er een sprookjespark en een vrijetijdspark met kermisattracties, speeltuinen en recreatietoestellen voor jong en oud. Mooie attracties voor iedereen!


More Infos
DiemelseeTipVisionarium

Visionarium

Groot en klein, jong en “ouder” kunnen op deze boeiende tentoonstelling terecht bij interactieve opstellingen met klepjes en schuifjes waarmee de bezoeker meer te weten komt over de Diemelsee, de stuwdam, de ecologie en het landschap. Deze vermakelijke tentoonstelling is voor het hele gezin hartstikke leuk en leerzaam!

More Infos
KorbachTipWolfgang-Bonhage-Museum

Wolfgang-Bonhage-Museum

Dit museum heeft niet alleen een interessante architectuur, maar brengt bovendien de geschiedenis tot leven voor het hele gezin. Het museum van Korbach is heel kindvriendelijk. Op elke afdeling is er een onderwerp of object speciaal voor kinderen. Ze kunnen het herkennen aan de kleur geel.

More Infos
EderseeTipWildtierPark Edersee

WildtierPark Edersee

Hier vinden zowel de oudste als jongste bezoekers van de wilde dieren iets naar hun gading. Wolven, lynxen met kwastjes aan hun oren, potsierlijke visotters en een fantastische roofvogelshow: u mag het allemaal niet missen. Kinderen zijn dol op het speelschip in de avonturen-speeltuin en op de dieren van de kinderboerderij. Ook de WildnisSchule met het Buchenhaus ligt er vlak naast. Hier komen schoolkinderen o.a. meer te weten over de geheimen van het beukenbos.

More Infos
EderseeTipBoomkronenpad Edersee – Tree Top Walk

Boomkronenpad Edersee – Tree Top Walk

De “Tree Top Walk” brengt het bos en wandelen op spectaculaire wijze dichterbij voor jong en oud. Beleef het bos in al zijn facetten tijdens de rondtoer tussen de boomtoppen. Het Boomkronenpad is goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers en gezinnen met kinderwagens.

More Infos
loading

Vakantietips van deskundigen